m1
Kesters tuinaanleg logo
item1

Tuinarchitectuur

Een mooie nieuwe tuin begint met een doordacht tuinontwerp naar uw wensen en budget. Vanuit een persoonlijk gesprek gaan we over naar een opmeting van het terrein en een eerste voorontwerp.

Een voorontwerp kan altijd aangepast worden en pas daarna gaan we over naar een beplantingsplan en eventueel beregenings/electriciteitsplan.

Om alles duidelijk te maken zorgen we ook voor een 3D-voorstelling en/of perspectieven.

 

Tuinrenovatie

Een oude tuin kan ook door Tuinaanleg Kesters terug nieuw leven ingeblazen worden. Door verjongingssnoei en een, eventueel, gedeeltelijke heraanplanting zal uw tuin terug in zijn waarde herstelt worden: een tuin om van te genieten!

 

Tuinaanleg & Bedrijfstuinen

Door de jaren ervaring kan Tuinaanleg Kesters elke tuin voor u creeëren. Met oog voor detail en afwerking kunnen wij grote en kleine tuinen afwerken tot in de sprietjes.

Als het nu gaat om gazonaanleg, bestrating, vijver of beregening, bij ons bent u op het juiste adres voor een kwalitatieve aanleg van uw droomtuin.

Naast privétuinen hebben we ons in de loop van de jaren ook toegelegd op de aanleg van uw bedrijfstuin.

Een mooie aanleg van uw winkel, bedrijfspand of (semi) openbare ruimte zal een meerwaarde zijn voor uw locatie!

 

Tuinonderhoud

Om ten volle van uw groenaanleg te kunnen genieten is een minimum aan onderhoud nodig. Tuinaanleg Kesters is uw partner voor alle klussen in uw tuin of bedrijfsgroen. Seizoenssnoei en -onderhoud, wekelijks of maandelijks onderhoud, in overleg met u werken wij een formule op maat uit. U moet enkel nog genieten!

Tuinaanleg Kesters - Stationsstraat 17 - 3920 Lommel - GSM 0473 32 36 58 - info@tuinaanlegkesters.be - www.tuinaanlegkesters.be

TUINARCHITECTUUR
TUINAANLEG
TUINONDERHOUD
ALLE BESTRATINGEN

© Kesters Ronny 2016 - Design: www.koenvermeulen.be